Mitt i veckan

Pizza Iberico
 
Sjötunga Rocas
 
 
 
Godmorgon Nito's vänner!
Onsdag morgon är här och mitt i veckan. Klockan är strax halv 8 och det är fortfarande kolsvart ute. Nu känns det att vi även här
går mot lite mörkare tider, dagarna blir något kortare. Värmen håller i sig även om temperaturen har sjunkit några grader. Caliman kom och gick över på ett par dagar, skönt att den inte blev så långvarig. 
Vi har nu landsatt vår uppdaterade meny där vi nu presenterar våra nya rätter. 
Nytt på menyn är att vi nu erbjuder fler tapas, bland annat jamon Iberico (lufttorkad skinka) och  pollo al ajillo (kyckling i vitlök). Vi har också en ny sjötunga - Lenguado del mar, sjötungsfileer i en vitvinssås med smak av hav. Utöver detta en försvinnande god pizza, Pizza Iberico, med basilikaolja, lufttorkad skinka och ruccola. 
För den som älskar burgare finns nu både två riktigt goda sådana och även en kycklingburgare som serveras med strips, sallad och en amerikansk hamburgerdressing. 
På vår dessertmeny hittar du nu också både en härligt god dajmtårta och morotskaka som serveras med kokosglass eller grädde. 
Vi har även en del nytt på vinlistan och har valt att plocka in ytterligare några kanariska viner. Kanarieöarna producerar många bra viner och naturligtvis vill vi slå ett extra slag för dessa. 
Vi är både stolta och glada över vår nya meny och hoppas naturligtvis att du som
gäst ska uppskatta de förändringar och även förbättringar vi gjort inför kommande säsong. 
Naturligtvis har vi kvar vår specialitet, Sjötunga Rocas (se bilden ovan). Vi kan också rekommendera vår uppdaterade Provencale som nu serveras med råstekt potatis och massa vitlökssmör. 
Ja, vänner, idag blev det mycket matprat i inlägget och vi får hoppas att du blir sugen på att komma in och prova något nytt hos oss när du har vägarna förbi. 
Vi önskar en trevlig onsdag!

Kommentera här: